Verhuur en gebruik

Multifunctioneel gebouw
In 2011 is het Elthetocomplex grondig gerenoveerd. Het resultaat is een multifunctioneel gebouw, waarin tal van activiteiten plaatsvinden: uiteraard de wekelijkse kerkdiensten en andere kerkelijke activiteiten, zoals het avondgebed en het inloopspreekuur van Buurthulp Amsterdam-Oost, maar er zijn ook regelmatig concerten, rommelmarkten en feesten in het Elthetocomplex. Daarnaast is er drie ochtenden in de week een spelinloop (Re-play) voor kleine kinderen en ouders in het gebouw.


Grote zaal
De grote zaal (165 m2), waar op zondag de kerkdienst plaatsvindt, is op diverse manieren in te richten, zodat er voor iedere bijeenkomst een passende opstelling kan worden gemaakt. De zaal is bijvoorbeeld goed te gebruiken voor concerten in kleine kring, congressen en symposia.
image-2015-06-232opstellingen


Vergaderruimtes
Het Elthetocomplex biedt ruimte voor vergaderingen of bijeenkomsten van zowel grote als kleine groepen.
Er is een grote vergaderzaal (21 m2), geschikt voor maximaal 14 personen, ideaal voor vergaderingen en cursussen,
en een kleine vergaderzaal (10 m2) die geschikt is voor groepen tot 8 personen. 

vergaderzaal detailvergaderzaal

Eetlokaal en keuken
eetlokaalHet Elthetocomplex beschikt over een restaurantruimte (52 m2) en een keuken. 
Deze ruimte is zeer geschikt voor buurtactiviteiten, zoals de buurtmaaltijd, de huiskameravond en de koffieochtend, maar ook voor feestelijke bijeenkomsten zoals verjaardagen. 
Eventueel is het eetlokaal ook goed te gebruiken voor vergaderingen van grotere groepen.
Het eetlokaal en de keuken zijn ook goed te gebruiken in combinatie met de grote kerkzaal. Bijvoorbeeld voor een feest, waarop gedanst en gegeten wordt, of voor een concert met een hapje en drankje achteraf.

Crèche/speelruimte
Eén zaaltje (20 m2) is helemaal ingericht als speelruimte voor kinderen. Zeer geschikt voor kinderfeestjes (inclusief een kleine keuken). Aan de achterkant van deze ruimte ligt de binnentuin, een ruime en veilige buitenspeelplaats, die op aanvraag ook gebruikt kan worden.


Bereikbaarheid
Het complex is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer: NS-station Muiderpoort ligt op loopafstand. Buslijn 22 en 65 en tramlijn 14 stoppen op het naastgelegen Javaplein.


Prijzen

Voor prijzen en mogelijkheden kunt u contact opnemen met de beheerders. 

 

Contact
Beheer/verhuur Elthetocomplex
06-45438557